TIJD uitvaartBegeleiding | tarief & werkwijze

TIJD uitvaartBegeleiding werkt samen met De Laatste Eer Drachten. Zie www.dle-drachten.nl of bel 0512-515 827.

Helder zijn is voor ons vanzelfsprekend. Wij hanteren één tarief en hebben geen financiële belangen bij de keuze van de bloemen, kist, locatie, etc. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het tarief.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je kunt aan een afscheid geen vast kostenplaatje hangen. De totale kosten zijn afhankelijk van iemands wensen, keuzes en financiële mogelijkheden. TIJD uitvaartBegeleiding kan je hierin Begeleiden. Voor een vast tarief mag je van ons verwachten dat we:

❥ je Begeleiden bij het afscheid vanaf het eerste contact;

❥ je ondersteunen bij het verzorgen van de overledene;

❥ een heldere kostenindicatie geven op de tweede dag na overlijden;

❥ aangifte doen in de plaats van overlijden en een overlijdensakte voor je regelen;

❥ dagelijks de overledene controleren;

❥ je helpen bij het ontwerp voor de rouwkaart;

❥ je helpen bij het opzetten van een advertentie;

❥ je Begeleiden bij het maken van keuzes voor de kist, bloemen, locatie, het invullen van de afscheidsbijeenkomst, en al je andere wensen.

 

Ontwerp kaart

Wij werken samen met een vaste grafisch vormgeefster. In overleg met ons ontwerpt ze op basis van jouw wensen een eigen & unieke kaart. Dit ontwerp kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als basis voor een advertentie, herinnerings- en bedankkaartjes.

 

Afscheidlocaties

In Friesland hebben we onder andere in Leeuwarden – Franeker – Harlingen – Makkum – Stavoren – Bolsward – Sneek – Lemmer – Terherne – Joure – Langweer – Heerenveen – Wolvega – Gorredijk – Drachten – Surhuisterveen – Bergum bijzondere uitvaart locaties voor je uitgezocht. Traditioneel vindt het afscheid plaats in een crematorium of kerk. Wij staan ervoor open om een passend afscheid te organiseren in bijvoorbeeld het restaurant waar de overledene zo graag kwam, het museum waar hij/zij van kon genieten of in het bos waar de overledene wekelijks te vinden was. Graag overleggen we met je over de mogelijkheden.

Nathalie de Vries
Mr. P.J. Troelstraweg 88
8917 CS Leeuwarden
06-29023236
nathalie@TIJDuitvaartBegeleiding.nl